KoiToday Hoge kwaliteit boeken op koigebied

KoiBijbel: Herkennen en Beoordelen

168 pagina's, hoogste kwaliteit papier, full color, hard cover, luxe uitvoering. Slechts € 39,95 (exclusief verzenden).


Boeken worden verzonden in een luxe, schokbestendige verzenddoos. Om h et boek " KoiBijbel: Herkennen en Beoordelen " ( meer info ) te bestellen gaat u als volgt te werk:

Methode 1

Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in en klik op "Verstuur". Vervolgens:

Bezorgen in Nederland? Verzendkosten € 5,00. Maak € 44,95 per boek over naar bankrekening: NL45 INGB 0004 896934 (J. van Tol)

Bezorgen in Europa? Verzendkosten € 10,00. Maak € 49,95 per boek over naar bankrekening: NL45 INGB 0004 896934 BIC-code: INGBNL2A (J. van Tol)

Methode 2

Stuur een What's App naar 06-55.14.24.84 (Joop van Tol) met uw naam en adresgegevens plus de titel van het gewenste boek en ik stuur u een "Tikkie" (alleen in Nederland).

Na ontvangst van de betaling stuur ik u het boek toe.

Bestelformulier: "KoiBijbel: Herkennen en Beoordelen"

Na het versturen verschijnt een blauw tekstblokje op de plek van het bestelformulier ("Bedankt voor uw bestelling..."). U weet dan dat uw bestelformulier verzonden is.

U krijgt bevestiging van uw bestelling per Email, zodra de betaling binnen is. Uw boek wordt het daarna zo snel mogelijk opgestuurd, in een luxe, beschermende verzenddoos.

Wanneer u betaalt vanaf een rekening met een andere tenaamstelling dan er op onderstaand formulier is ingegeven, vermeld dan onderstaande naam bij uw bankbetaling.