KoiToday Hoge kwaliteit cursussen, advies en onderzoek op koigebied tegen lage prijzen

Prijzen Onderzoek en Advies

Omschrijving per km per reisuur Onderzoek/Advies Materiaal
A Consult (per standaard vijver) *1 € 0,35 € 25,-- € 35,-- (per uur)
B Begeleiding bij: Wondbehandeling / Injecteren / Euthanaseren *2 € 7,50 per vis
C Sectie (inwendig onderzoek van een overleden vis) *2 € 20,-- per vis
  • Ad 1: Een Algemeen onderzoek neemt gemiddeld 1,5 uur in beslag. Afhankelijk van de geconstateerde problemen of specifieke vragen kan dit iets langer worden.
  • Ad 2: Uitgaande dat dit een onderdeel is van het Algemeen Onderzoek, anders worden separaat reis- en consultkosten berekend.
  • Ad 2: Exclusief materiaalverbruik (verdovingsmiddel, injectiespuit, wondbehandeling)
Bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW, voor bedrijven exclusief BTW.
Kilometers worden met Google Maps bepaald vanuit Voorburg (Zuid Hollland).
Een Algemeen onderzoek neemt gemiddeld 1,5 uur in beslag, langer indien er specifieke vragen en dergelijke zijn die u wilt bespreken.


Inschrijven
Wanneer u een bezoek aan huis wilt, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Klik op "Verstuur" om uw aanvraag te verzenden. Afrekenen vindt plaats na afloop van het consult (contant of directe overmaking).


Aanvraagformulier Consult

Koi.Today heeft een onderzoekende en adviserende rol. Veel medische handelingen mogen officieel uitsluitend worden uitgevoerd door een dierenarts. Wel is het toegestaan om medische handelingen op uw eigen vissen uit te voeren. Bij dit proces kunt u begeleid worden door Koi.Today.

In een enkel geval zullen de problemen dusdanig groot zijn , dat u alsnog naar een dierenarts wordt doorverwezen. Op basis van uw aanvraag proberen we dit van te voren al in te schatten, waardoor u geen onnodige kosten maakt.

Disclaimer:

Koi.Today heeft een onderzoekende en adviserende rol. Er worden geen verboden medische handelingen verricht. Het gegeven advies is geheel voor eigen rekening en risico. U staat vrij het gegeven advies op te volgen of naast u neer te leggen. Wanneer u niet tevreden bent over het onderzoek en/of advies dan worden alleen de reiskosten en reistijd in rekening gebracht.