KoiToday Hoge kwaliteit cursussen, advies en onderzoek op koigebied tegen lage prijzen

Prijzen Onderzoek en Advies

Omschrijvingper kmper reisuurOnderzoek/AdviesMateriaal
AAlgemeen Onderzoek (per standaard vijver)€ 0,25€ 25,--€ 35,-- (per consult)
BBegeleiding bij: Wondbehandeling / Injecteren / Euthanaseren *1€ 7,50 per vis
CSectie (inwendig onderzoek van een overleden vis) *1€ 20,-- per vis
CMicrobiologische wateranalyse bij laboratorium *1€ 85,--
DBacterieel onderzoek bij een laboratorium (SWAB) *1€ 50,-- *2
EAdvies *3€ 0,25€ 25,--€ 35,-- (per uur)
  • Ad 1: Uitgaande dat dit een onderdeel is van het Algemeen Onderzoek, anders worden separaat reis- en consultkosten berekend.
  • Ad 2: Afname en insturen SWAB plus antibiogram (€ 50,--). Eventueel (op uw verzoek of op advies microbioloog) een identificatie van de bacterie (+ € 39,50).  
  • Ad 3: Minimum 1 uur.
Bedragen zijn voor particulieren inclusief BTW, voor bedrijven exclusief BTW.
Kilometers worden met Google Maps bepaald vanuit Voorburg (Zuid Hollland).
Een Algemeen onderzoek neemt gemiddeld 1,5 uur in beslag 


Inschrijven
Wanneer u een bezoek aan huis wilt, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Klik op "Verstuur" om uw aanvraag te verzenden. Afrekenen vindt plaats na afloop van het consult (contant of directe overmaking).


Aanvraagformulier Consult

Koi.Today heeft een onderzoekende en adviserende rol. Veel medische handelingen mogen officieel uitsluitend worden uitgevoerd door een dierenarts. Wel is het toegestaan om medische handelingen op uw eigen vissen uit te voeren. Bij dit proces kunt u begeleid worden door Koi.Today.

In een enkel geval zullen de problemen dusdanig groot zijn , dat u alsnog naar een dierenarts wordt doorverwezen. Op basis van uw aanvraag proberen we dit van te voren al in te schatten, waardoor u geen onnodige kosten maakt.

Disclaimer:

Koi.Today heeft een onderzoekende en adviserende rol. Er worden geen verboden medische handelingen verricht. Het gegeven advies is geheel voor eigen rekening en risico. U staat vrij het gegeven advies op te volgen of naast u neer te leggen. Wanneer u niet tevreden bent over het onderzoek en/of advies dan worden alleen de reiskosten en reistijd in rekening gebracht.