"KoiBijbel: Herkennen en Beoordelen" online te bestellen voor 39,95 inclusief verzenden

Direct naar bestellen: https://koitoday.nl/inschrijven/boek-bestellen

Twee jaar heeft het schrijven, verzamelen en opmaken van zijn eerste KoiBijbel hem in totaal gekost. Voor minder dan uitstekend deed hij het niet. Het resultaat wordt op dit moment gedrukt. Uiteraard op het beste papier en in de hoogste kwaliteit. 160 pagina's koikennis, gebundeld in een hardcover omslag maken van dit boek niet alleen een mooie informatiebron, maar ook een lust voor het oog.

Klik op mij voor bestelinformatie!

Alle bekende koivariëteiten worden in woord en beeld gebracht. Dit gebeurt aan de hand van de showklassen waaronder deze variëteiten vallen. Deze showklassen worden bij de meeste Europese ZNA shows op deze manier gehanteerd. Per showklasse een stukje geschiedenis over het ontstaan van de daartoe behorende variëteiten, maar vooral ook een beschrijving waaraan een variëteit idealiter moet voldoen. De Japanse benamingen en terminologie die bij een bepaalde variëteit relevant zijn worden hierbij in begrijpelijke taal toegelicht. Uiteraard wordt dit alles voorzien van duidelijke foto's, illustraties en tabellen. U leert handige trucs om te bepalen met welke variëteit u te maken heeft en hoe u deze zonder al te veel "stampwerk" in de juiste showklasse kunt plaatsen.

Klik op mij voor bestelinformatie!

Daarna wordt u meegenomen in de wereld van een jurylid. Uiteraard komen de zaken die van belang zijn bij de beoordeling van koi ruimschoots aan bod. Body, huidkwaliteit, patroon en algeheel voorkomen zijn hierin de sleutelwoorden. Ook als u geen jureerambities heeft, kunt u hier veel informatie uit opdoen, die u helpt om binnen uw budget de beste vis uit een verkoopbak te selecteren. Daarnaast begrijpt u veel beter wat een goede koi en wat een minder goede koi is, waardoor uitslagen op koishows die u bezoekt leiden tot minder grote verrassingen. Naast de pluspunten komen namelijk ook de minpunten bij de beoordeling van koi aan bod. Daarnaast krijgt u een kijkje in de keuken van een koishow. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wie doet wat en waarom?

Klik op mij voor bestelinformatie!

Het boek is te bestellen via de website van KoiToday. Bent u als particulier of koihandelaar geïnteresseerd in één of meerdere exemplaren, klik dan op de volgende link: https://koitoday.nl/inschrijven/boek-bestellen