KoiToday.nl Hoge kwaliteit lezingen voor uw koievenementen

Lezingen

Datum

Tijd

Locatie

Onderwerp

Inschrijven

Prijs


Lezingen hebben een ander karakter dan cursussen. Ze zijn minder interactief en minder diepgravend, waardoor ze voor een grotere groep kunnen worden gehouden. Wanneer u een koigerelateerde dag of avond organiseert, kan een lezing daar een mooie invulling aan geven. Aan de hand van een presentatie kunnen vrijwel alle vijver- en koigerelateerde onderwerpen aan bod komen. In overleg met u als koidealer of particulier kan de inhoud van de lezing worden bepaald, of dat nu voor tien man tijdens een barbeque is, of voor 100 in een koizaak. Een gemiddelde lezing duurt tussen de anderhalf en twee uur. Kijk voor inspiratie over een mogelijk onderwerp eens op de cursuspagina van deze website. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld:

Valkuilen bij het houden van koi, showklassenindeling, variëteiten, variëteitenquiz, hoe werkt jureren, koibeoordeling, ziektepreventie, quarantaineprotocol, parasieten, behandelplan maken, waterkwaliteit, watersamenstelling enzovoort, enzovoort.

Afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid maatwerk die daarbij komt kijken bepalen we in onderling overleg de prijs. Neem bij interesse a.u.b. contact op via het mailadres of telefoonnummer in de footer.